Προς Πωληση - SKY4 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

  Η ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια. Είναι αναγκαιότητα.

  Sky Four

  Σε απόσταση αναπνοής από τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στην καρδιά της Ανθούπολης, και πλαισιωμένο από πληθώρα υπηρεσιών και εμπορικών κέντρων, το Sky Four στεγάζει άνετα και λειτουργικά διαμερίσματα δυο και τριών υπνοδωματίων.

  Οι μονάδες χωρίζονται σε τρία ανεξάρτητα μπλοκ ώστε να απολαμβάνουν διαμπερή φυσικό φως και αέρα. Αποφεύγοντας τις μεσοτοιχίες με άλλα διαμερίσματα διατηρείται μεταξύ τους σχετική ανεξαρτησία, που όμοια της συναντάται σε μονοκατοικίες. Οι εσοχές στο συγκρότημα παρέχουν τη δυνατότητα ανοιγμάτων με διαφορετικούς προσανατολισμούς και θέες δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για άνετη ζωή.

  Οι κοινόχρηστοι χώροι οργανώνονται με τρόπο που να παρέχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στα διαμερίσματα τόσο στους ίδιους τους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

  Ο κεντρικός πυρήνας που βρίσκεται ανάμεσα στα τρία μπλοκ συνδέει κατακόρυφα όλα τα επίπεδα από το υπόγειο έως και την ταράτσα διαμέσου ανελκυστήρα και ανοικτού κλιμακοστασίου.

  Φυσικό φως και αέρας φτάνουν στα διαμερίσματα από διαφορετικές κατευθύνσεις κυκλοφορώντας ανάμεσα στα μπλοκ.

  Η διάταξη των εσωτερικών χώρων διαμορφώθηκε με γνώμονα τη μέγιστη εργονομία και ευρυχωρία χωρίς να σπαταλιέται χώρος σε διακίνηση ή άχρηστες «γωνίες».  Τα μεγάλα ανοίγματα επιτρέπουν την άμεση σχέση του εσωτερικού χώρου με τις καλυμμένες βεράντες. Τα ισόγεια διαμερίσματα ανοίγονται σε ανεξάρτητες αυλές.

  Ο κάτοικος έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει όπως ο ίδιος επιθυμεί τους ενιαίους και φωτεινούς εσωτερικούς χώρους.

  Το κτίριο - Περιγραφή

  Το συγκρότημα οργανώνεται σε 3 επίπεδα: το υπόγειο όπου στεγάζονται οι χώροι στάθμευσης και όλοι οι βοηθητικοί χώροι, το ισόγειο όπου στεγάζονται ένα διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων και δυο διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων και τον όροφο με τέσσερα διαμερίσματα δυο υπνοδωματίων. Στα δώματα των τριών μπλοκ, όπου καταλήγει κανείς διαμέσου του κεντρικού πυρήνα κλιμακοστασίου, τοποθετούνται οι εξωτερικές μονάδες ηλεκτρομηχανολογικών υπηρεσιών.

  Κατεβάστε τις προδιαγραφές για κάθε μια από τις κατοικίες αφού πατήσετε εδώ.

  Κατεβάστε το διαφημιστικό μας flyer πατώντας εδώ.

  Είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε πως θα κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα για ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα και όρεξη για καλή ζωή.

  Δείτε πιο κάτω τις τρεις κατοικίες σε μεγένθυνση κάνοντας κλικ πάνω στο κάθε σχέδιο.

  ΚΑΤΟΨΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ

  ΚΑΤΟΨΗ 1ου ΟΡΟΦΟΥ

  ΚΑΤΟΨΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ

  ΚΑΤΟΨΗ ΔΩΜΑΤΟΣ

  Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  Κάντε την σωστή κίνηση τώρα

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσουμε συνάντηση και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

  Επικοινωνία

  Διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 8,

  1ος Οροφος, Γραφείο 102,

  Στρόβολος, 2006

   

  Τηλέφωνο: 7000 5052

  Φαξ: 22 658 318

  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Search