ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  Καλωσορίσατε
  στην Ανάπτυξη

  Προσφέρουμε πολύ περισσότερα από απλή κατασκευή της οικίας ή του έργου σας. Από τον σχεδιασμό μέχρι την ανάπτυξη, η εταιρεία μας παρέχει λύσεις που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ο κόσμος αλλάζει. Ο τρόπος που παρέχουμε λύσεις δεν καθορίζει μόνο το μέλλον αλλά είναι το μέλλον. Είμαστε οι SKYDREAM και εκεί ακριβώς στοχεύουμε να φθάσουμε.
  δυο δεκαετιεσ εμπειριασ και ενασ μεγαλοσ αριθμοσ ευχαριστημενων πελατων μασ δινει δυναμη και κουραγιο για να μεγαλωνουμε και να προσφερουμε,
  Από κατοικίες μέχρι τεράστια έργα, η εταιρεία μας είναι έτοιμη να προσφέρει το καλύτερο σε λογικές τιμές και σε άψογη ποιότητα και ταχύτητα. Κοντά μας θα βρείτε αυτό που ζητάτε και κάτι περισσότερο. Δεν έχουμε απλά πελάτες αλλά διατηρούμε σχέσεις ζωής.

  Ξεκινήσαμε σαν MURAD ALOKLAT CONTRUCTION LTD και τώρα με την καινούρια εταιρεία μας SKY DREAM HOUSE DEVELOPMENTS LTD βάζουμε 20 χρόνια εμπειρίας στην προσφορά και ποιότητα σε κατασκευές για κάθε ανάγκη. Με την άδεια Γ μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας προφέρουμε αυτό που εσείς χρειάζεστε.

  Επικοινωνία

  Διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 8,

  1ος Οροφος, Γραφείο 102,

  Στρόβολος, 2006

   

  Τηλέφωνο: 7000 5052

  Φαξ: 22 658 318

  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Search